Δωροεπιταγή

Πρωτοτυπήστε προσφέροντας ένα δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα επιλέγοντας θεραπείες από το πλούσιο και ευέλικτο μενού μας!
Επιλέξτε οικονομικά δώρα και επωφεληθείτε από τις υπέροχες προσφορές μας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να επιλέξετε τη θεραπεία που πιστεύετε οτι ταιριάζει καλύτερα στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Στη συνέχεια θα σας δώσουμε μία δωροεπιταγή που ισχύει για έξι μήνες με την οποία μπορούν να κλείσουν ραντεβού για να πραγματοποιήσουν τη θεραπεία. Οι αισθητικοί μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν νε επιλέξετε

Shop

Στη μπουτίκ μας θα βρείτε τα αγνά φυσικά προϊόντα από την κυπριακή εταιρία Neoderma και την ισπανική εταιρία Germaine de Capuccini, διεθνούς φήμης στο χώρο των Σπα. Σας δίνεται η δυνατότητα να διατηρήσετε τα πολύτιμα αποτελέσματα των θεραπειών μας.

Οδηγίες & Πολιτική μας

Ενδυμασία
Προσφέρουμε μπουρνούζια , πετσέτες & παντόφλες σε κάθε επισκέπτη. Το μαγιό είναι απαραίτητο για την χρήση Jacuzzi ή hammam.

Χρόνος προετοιμασίας
Παρακαλούμε προέρχεστε 10 λεπτά νωρίτερα από το ραντευού σας ώστε να υπάρχει χρόνος για την σωστή ενημέρωση μας & ένα χαλαρωτικό ντούς πρίν από την θεραπεία.

Ακυρώσεις
Παρακαλούμε δείχνετε σεβασμό στον θεραπευτή σας & σε άλλους επισκέπτες που επιθυμούν μια θεραπεία ειδοποιώντας για τυχόν ακυρώσεις τουλάχιστον 12 ώρες νωρίτερα. Σε διαφορετική περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να σας επιβαρύνουμε με το 20% του κόστους της θεραπείας.

Αργοπορία
Η αργοπορία στην ώρα του ραντεβού σας μπορεί να μειώσει τον χρόνο της θεραπείας σας χωρίς να μειώσει την τιμή της.

Προσωπικά αντικείμενα
Το Spa therapies δεν φέρει ευθύνη για τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Λοιπά χρήσιμα
Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά στους χώρους του Spa therapies και η σίγαση του κινητού τηλεφώνου είναι απαραίτητη.