Δωροεπιταγή

Πρωτοτυπήστε προσφέροντας ένα δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα επιλέγοντας θεραπείες από το πλούσιο και ευέλικτο μενού μας!
Επιλέξτε οικονομικά δώρα και επωφεληθείτε από τις υπέροχες προσφορές μας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να επιλέξετε τη θεραπεία που πιστεύετε οτι ταιριάζει καλύτερα στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Στη συνέχεια θα σας δώσουμε μία δωροεπιταγή που ισχύει για έξι μήνες με την οποία μπορούν να κλείσουν ραντεβού για να πραγματοποιήσουν τη θεραπεία. Οι αισθητικοί μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν νε επιλέξετε

Shop

Στη μπουτίκ μας θα βρείτε τα αγνά φυσικά προϊόντα από την κυπριακή εταιρία Neoderma και την ισπανική εταιρία Germaine de Capuccini, διεθνούς φήμης στο χώρο των Σπα. Σας δίνεται η δυνατότητα να διατηρήσετε τα πολύτιμα αποτελέσματα των θεραπειών μας.

Κέντρο Ευεξίας

Το Spa Therapies Αντωνία ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1997 από την Αντωνία Νομικού. Τα δύο τελευταία χρόνια στεγάζεται σε καινούριο ανανεωμένο χώρο. Έχει στόχο να προσφέρει στο νησί μας, μια εναλλακτική λύση στα άγχη της καθημερινότητας μας.

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στο ότι το άτομο μεταμορφώνεται μέσω της καθημερινής επαφής και της θετικής υποστήριξης. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη σαν μια ξεχωριστή ολότητα. Σκεπτόμαστε τις προσωπικές ανάγκες του και ακολουθούμε μια πολιτική η οποία επιτρέπει στον καθένα να επιλέξει μια μεμονωμένη θεραπεία χωρίς την πίεση της πώλησης ή της δέσμευσης. Οι πελάτες μας επιστρέφουν γιατί εκτιμούν την αβίαστη αντιμετώπιση, το χαλαρό περιβάλλον και πάνω από όλα το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι θεραπείες μας είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένες και εμπνευσμένες. Χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά και φυτικά προϊόντα. Ο χώρος διαθέτει καμπίνες προσώπου – σώματος, prive χώρο Jacuzzi hammam, δύο θέσεις spa hand & feet και χώρο υποδοχής με μπουτίκ καλλυντικών.