Δωροεπιταγή

Πρωτοτυπήστε προσφέροντας ένα δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα επιλέγοντας θεραπείες από το πλούσιο και ευέλικτο μενού μας!
Επιλέξτε οικονομικά δώρα και επωφεληθείτε από τις υπέροχες προσφορές μας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να επιλέξετε τη θεραπεία που πιστεύετε οτι ταιριάζει καλύτερα στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Στη συνέχεια θα σας δώσουμε μία δωροεπιταγή που ισχύει για έξι μήνες με την οποία μπορούν να κλείσουν ραντεβού για να πραγματοποιήσουν τη θεραπεία. Οι αισθητικοί μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν νε επιλέξετε

Shop

Στη μπουτίκ μας θα βρείτε τα αγνά φυσικά προϊόντα από την κυπριακή εταιρία Neoderma και την ισπανική εταιρία Germaine de Capuccini, διεθνούς φήμης στο χώρο των Σπα. Σας δίνεται η δυνατότητα να διατηρήσετε τα πολύτιμα αποτελέσματα των θεραπειών μας.

Ειδικές Θεραπείες Σώματος

Με την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της αισθητικής και του αδυνατίσματος το Spa Therapies by Antonia χρησιμοποιεί την σύγχρονη τεχνολογία και τις εξελίξεις της επιστήμης για να βελτιώσει τις σωματικές καταβολές,έτσι ώστε να φτάσετε στο ιδεατό σωματικό επίπεδο. Τα ολοκληρωμένα προγράμματα περιλαμβάνουν θεραπείες κατά του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.

  • Tresor de mers-λεμφικό μασάζ
  • Spa thalasso full body
  • Sculp zone
  • Bamboo μασάζ

Κρυολυπόλιση

Η νέα μέθοδος στη μη επεμβατική λιποαφαίρεση. Η μέθοδος χρησιμοποιεί δυο τεχνικες,την αναρρόφηση για αποτελεσματική στοχεύσει του λιπώδους ιστού της υπό θεραπεία περιοχής και ελεγχόμενη ψύξη.

Η ψύξη αναγκάζει ένα μεγάλο ποσοστό των λιπο- κυττάρων σε απόπτωση ,ένα ελεγχόμενο κυτταρικό θάνατο. Τα λιπαρά οξέα που απελευθερώνονται αποβάλλονται φυσιολογικά μέσω της λεμφικής οδού. Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι έχουμε εντυπωσιακή μείωση της τάξης του 25-40% του λιπώδους ιστού σε 2-4 συνεδρίες.